Verhit 1 eetlepels boter in een wok of koekenpan en bak de plakjes
kipfilet in 2 minuten rondom bruin.
Zet het vuur lager en laat de kip in 3 minuten gaar worden.
Neem de plakjes kip met een schuimspaan uit de pan.
Voeg 2 eetlepels boter aan het braadvet toe, verhit die en bak de
worteltjes, de bleekselderij en de aardappeltjes hierin al omscheppend 2
minuten.
Voeg de bouillon toe en laat de groenten 5 minuten zacht stoven.
Breng op smaak met zout en groene peperkorrels.
Laat het vocht bijna helemaal verdampen, roer de honing erdoor en laat die
karameliseren.
Bestrooi het gerecht tenslotte met de pistachenootjes.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |